Paul Kuiper

 

Curriculum Vitae - Paul Kuiper

Op dit moment ben ik werkzaam als projectmanager/productmanager bij ABN AMRO hypothekengroep. Ik ben onder meer verantwoordelijk voor twee grote zorgplichtprojecten waarbij de hypotheekgebonden polissen en rekeningen moeten worden hersteld.


In februari 2015 heb ik een project afgerond om execution only/deeladvies te introduceren voorbestaande hypotheekklanten bij Achmea Bank. Daarvoor was ik tot 1 oktober werkzaam alsad interim Bedrijfshoofd Shared Services bij Reaal, het onderdeel bij REAAL datverantwoordelijk is voor het betalingsverkeer van de verzekeraar en de administratie van de intermediaire partners. Ik was in deze rol budgetverantwoordelijk (ruim 8 mln euro) en gaf direct leiding aan 7 afdelingshoofden en indirect aan 108 fte.


Voor mijn tijd bij Reaal was ik actief als projectmanager voor het Customer Due Diligenceproject bij Achmea Bank. Hierbij was ik verantwoordelijk voor het optimaliseren van de processen omtrent het actuele spaarbeleid van de labels van Achmea Bank, het aansluiten op de on-line propositie en het herstellen van de geconstateerde high-risk audit issues.


Voor Achmea heb ik ook gewerkt bij Reaal. Ik heb een opdracht uitgevoerd als sr. productmanager Hypotheken en Bancair en ik gaf leiding aan het Stafbureau Hypotheken en Bancaire Diensten van Reaal. Daarvoor was ik actief als marketeer en business developmentmanager hypotheken bij ASR om de ASR Wel Thuis hypotheek te ontwikkelen en uit te rollen. 


Als projectmanager hypotheken en productmanager effecten heb ik tevens gewerkt bij Obvion en ING.

 

 

LinkedIn